Uniikisti suunniteltu

Ramsinrannan talot ovat arkkitehti SAFA Janne Kanteen suunnittelemia ekopuutaloja. Kaikissa taloissa on panostettu avariin keittiö- ja oleskelutiloihin sekä terasseihin. Myös isot ikkunapinnat ovat toimineet talojen suunnittelun lähtökohtana, sillä ympäröivä luonto halutaan osaksi sisustusta. Talojen arkkitehtuuri on modernia ja vähäeleistä, mutta silti aikaa kestävää. Sisustusarkkitehtina projektissa on Esko Saarenoja.

 

Ramsinranta
Havainnekuvat ovat taiteilijan näkemys.

 

Talot on sijoitettu rinteeseen, jolloin jokaiseen taloon saadaan näkymät sekä yksityisyys. Ramsinranta on tyylikäs kokonaisuus, joka on suunniteltu ympäröivän luonnon ehdoilla. Ramsinrannan aluesuunnittelun on tehnyt arkkitehti SAFA Mari Matomäki, joka toimii myös projektin pääsuunnittelijana.


Ramsinranta - puuarkkitehtuurin ekologinen helmi

Modernia, korkeatasoista puutalo-arkkitehtuuria edustava Ramsinranta hyödyntää Honkatalojen ekopuutalo-tekniikkaa. Talot rakennetaan Honkatalojen ekopuutaloina, mikä takaa asuntojen hyvän huoneilman ja aikaa kestävän, terveellisen rakenteen. Esimerkiksi talojen seinärakenteissa ei ole käytetty lainkaan muovia vaan ne hengittävät luonnollisesti.

 

Ramsinranta

 

Uusi koti, kaikki valmiina viimeisintä yksityiskohtaa myöten

Ramsinrantaan on suunniteltu 15 erillistaloa joiden kokoluokka vaihtelee 125-216 m2 välillä. Talot on suunniteltu korkealuokkaisista rakennusmateriaaleista.