Asunto Oy Helsingin Furuborgin Aava

Merellistä asumista Helsingin Ramsinrannassa

Yksitasoinen erillistalo, Helsingissä, meren rannassa, mä haluun ton!

Ja niin olisi moni muukin halunnut, tietenkin, ei tällaiselta paikalta kovin usein tule taloja myyntiin. Mutta onneksi me ehdittiin ekana – juuri nyt ei harmita yhtään ne Etuovessa ja rakennusyhtiöiden kotisivuilla vietetyt kymmenet jollei sadat tunnit.

Minusta tässä talossa on huomioitu kaikki se, mikä on meille tärkeää. Naapurin puolelle ei ole yhtään ikkunaa, mutta merelle ja luontoon päin ikkunapintaa sen sijaan on paljon. Sisään voi tulla joko eteisen tai kodinhoitohuoneen kautta – kodarista pääsee jopa hieman näppärämmin keittiöön, jos on kädet täynnä kauppakasseja. Makkareita on tarpeeksi monta meille, mutta niihin ei ole laitettu turhaan neliöitä, vaan neliöt on säästetty oleskelutilaan ja kodinhoitohuoneeseen. Lisäksi keittiön ja olohuoneen välinen seinäkekin on kiva yksityiskohta, jollaista ei ihan joka kodista löydy. Ja sauna! Se on minusta tämän kodin kruunu – lasiseinä, pilarikiuas, ikkuna merelle päin ja ranta. Usein me hiippallaan suoraan saunasta uimaan.

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Aava

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Aava kruunaa Ramsinrannan uuden asuinalueen – tällaisia koteja on harvoin tarjolla. Aavan sijainti on vertaansa vailla, sillä se sijaitsee vain kivenheiton päässä meren rannasta. Näissä kodeissa todella pääset nauttimaan asumisesta meren äärellä.

Aavan kodit on suunniteltu Siklan tapaan arjessa hyvin toimiviksi ja asukkaiden tarpeet huomioiviksi. Kodin tulevana asukkaana pääset vaikuttamaan kotisi varustelutasoon – saat esimerkiksi valita mieleisesi pintamateriaalit poikkeuksellisen laajoista valikoimista sisustussuunnittelijan opastuksella.

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Aava rakennetaan vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa omaksi.

Yhtiö

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Aava

Sijainti

Huvilavahdinkuja 4, 00980 Helsinki

Tyyppi

Paritalo/erillistalo

Omistusmuoto

Omistusasunto

Asuntojen koot

85-95 m2

Huoneistotyypit

3h + k + s, 4h + k + s

Rakenne

Puurunko + tiiliverhous

Arvioitu rakennusaika

2022

Arvioitu valmistuminen

2023

Status

Ennakkomarkkinoinnissa

Asunnon kunto

Uudisrakennus

Energialuokka

B (2020)

Vesihuollon kuvaus

Kunnan vesijohto

Viemäri

Kunnan

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Tontti

Vuokra, mahdollisuus lunastaa omaksi

TUTUSTU AAVAAN ALUEEN VASEMMASSA LAIDASSA (huom! huoneiston d6 oikea pinta-ala 87,5 m2)

TUTUSTU VIRTUAALISESTI 85 NELIÖN KOTIIN!

TUTUSTU VIRTUAALISESTI 95 NELIÖN KOTIIN!

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Aava

Varaa uusi kotisi!

Suodata
4h
5h
Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta
vuokratontilla
Tontin
lunastushinta
Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€ {{ result.lunastus }}€
{{ result.status }}
Liity jonotuslistalle Varaa asunto

Sisustussuunnittelija apunasi!

Hypistely, fiilistely ja unelmointi ovat tärkeä osa uuden kodin hankkimista. Sisustusstudio on Sikla-kodin hankkijoille siihen mitä mainioin paikka!

Sisustusstudiollamme pääset tutustumaan ihaniin pintamateriaaleihin. Valittavanasi on runsaasti erilaisia materiaalivaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tyyliin. Materiaalivaihtoehtoja päivitetään toimittajilla tarjolla olevien mallistojen mukaan säännöllisesti. Seuraamme jatkuvasti vallalla olevia trendejä ja inspiroivia sisustustyylejä, jotta voisimme palvella Sikla-kotien tulevia asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Jestas mikä myrsky! Onneksi autokatoksesta pääsee kuivin jaloin suoraan sisälle eikä tarvitse näyttää nokkaansa taivasalla. Jere sen sijaan on tainnut kastua ulkona pahemman kerran, sen verran märän näköinen takki köllöttää eteisen laattalattialla. Ja toinenkin, näemmä meillä on enemmänkin porukkaa. Näyttää naapurin Artun takilta. Vien poikien takit kuivumaan kodinhoitohuoneeseen ja nostan omat tavarani eteisen vaatehuoneeseen. Kuulen makkarista pelin ääniä. No, pelatkoot nyt, kun vettä tulee kuin saavista kaataen.

Moi pojat, tuuttekste syömään? Toin kiinalaista! Olen ottanut tavakseni hakea silloin tällöin töistä tullessani noutoruokaa, sillä kokkaus ei ole lempipuuhaani, vaikka meillä hieno ja varsin hyvin kokkauksen mahdollistava keittiö onkin. Istahdan itse ruokapöydän ääreen odottamaan poikia ja jään katselemaan ikkunasta ulos. Luonto on täällä niin kaunis huolimatta siitä, että vettä sataa.

Mitäs meinasitte puuhata, kysyn pojilta ruokailun lomassa. Pelataan tuo peli loppuun ja lähdetään kokeilemaan, josko kala söisi, meinaavat pojat. Niinhän sitä sanotaan, että sateella kala syö hyvin. Ja kun matkaa rantaan on vain muutama hassu askel, niin kivahan se on käydä kokeilemassa onneaan.

"Olisimmehan me pärjänneet pienemmässäkin asunnossa, mutta päätimme unohtaa kesämökin ostamisen ja yhdistää uudessa kodissa sekä kodin että kesämökin. Asumme nyt meren rannassa, joten pääsemme uimaan ja veneilemään ihan koska vaan."
Asunto Oy Helsingin Furuborgin Aava

Pohja- ja asemakuvat

"Vien kauppakassit keittiöön ja puran ruuat jääkaappiin. Ostin tänään kesän ensimmäiset mansikat. Lasten välipala-astiat ovat jääneet keittiön tiskipöydälle, mutta päätän siivota ne myöhemmin. Onneksi keittiön sotkut eivät näy olohuoneen puolelle."

Lataa tästä lisätietoja!

Ramsinranta on täynnä tarinoita - Lataa esite

Lataamalla esitteen liityn Siklan sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää uusien kohteiden markkinointiin. Voin peruuttaa antamani markkinointiluvan milloin tahansa. Rekisteriseloste.

Yhteydenotto

Ramsinrannan upeat kodit myy:

Pekka Karhumaa
puh. 045 358 8428
pekka.karhumaa@sikla.fi
www.sikla.fi