Asunto Oy Helsingin Furuborgin Graniitti

Merellistä asumista Helsingin Ramsinrannassa

Moi, kotona ollaan, huudan Lindalle. En kuule vastausta, Linda on varmaan vielä yläkerrassa työhuoneessaan puhelinpalaverissa. Riisun ajohaalarin eteisen yhteydessä olevaan vaatehuoneeseen. Lindan mielestä ajokamppeet haisevat pakokaasulle. Siksi on hyvä, että ne saa heti kotiin tullessa oven taakse piiloon. Portaiden alla on vielä lisää säilytystilaa, mielestäni se on nerokas ratkaisu. Meidän kaikkia harrastuskamppeita säilytetään tässä huoneessa, ja ne mahtuvat sinne loistavasti.

Jarkko ja Suvi tulevat meille tänään istumaan iltaa. He eivät ole vielä nähneet uutta kotiamme. Me itse rakastuttiin heti tähän asuntoon, sen avaruuteen ja käytännöllisyyteen. Ja tyylikkyyteen. Keittiö ja olohuone muodostavat niin ison yhtenäisen tilan, että iltaa mahtuisi istumaan isompikin porukka. Kun terassin oven avaa, jatkuu olohuone vielä lasitetulle terassille saakka.

Meillä tulee olemaan täällä vielä monet mukavat illanistujaiset ystävien kanssa.

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Graniitti

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Graniitti on upea asuinkokonaisuus kallioisen rinteen päällä. Rakennukset nousevat omiin korkeuksiinsa tarjoten asukkailleen mahdollisuuden nauttia ympäröivästä luonnosta ja merestä täysin rinnoin.

Furuborgin Graniitin kodit ovat tilavia, avaria ja ne soveltuvat monenlaisiin elämänvaiheisiin. Jokaisessa kodissa on kaksi tilavaa parveketta ja suuri, lasitettu terassi. Useimmista makuuhuoneista on käynti parvekkeelle, joten luonto on todella läsnä joka puolella.

Kodit on suunniteltu Siklan tapaan arjessa hyvin toimiviksi ja asukkaiden tarpeet huomioiviksi. Kodin tulevana asukkaana pääset vaikuttamaan kotisi varustelutasoon. Pääset esimerkiksi valitsemaan mieleisesi pintamateriaalit poikkeuksellisen laajoista valikoimista sisustussuunnittelijan opastuksella.

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Graniitti rakennetaan vuokratontille, joka on mahdollista lunastaa omaksi. Hinnaston löydät sivun alaosasta Ladattavaa-osiosta.

Yhtiö

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Graniitti

Sijainti

Furuborginkatu 10, 00980 Helsinki

Tyyppi

Paritalo/rivitalo

Omistusmuoto

Omistusasunto

Asuntojen koot

85-123 m2

Huoneistotyypit

4h + k + s, 5h + k + s

Rakenne

Puurunko + tiiliverhous

Arvioitu rakennusaika

2022

Arvioitu valmistuminen

2023

Status

Varattavissa

Asunnon kunto

Uudisrakennus

Energialuokka

B (2020)

Vesihuollon kuvaus

Kunnan vesijohto

Viemäri

Kunnan

Lämmitysmuoto

Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä

Tontti

Vuokra, mahdollisuus lunastaa omaksi

TUTUSTU GRANIITTIIN ALUEEN OIKEASSA ALAKULMASSA (Huom! A3-asunnon oikea pinta-ala 123 m2)

TUTUSTU VIRTUAALISESTI 85 NELIÖN KOTIIN!

TUTUSTU VIRTUAALISESTI 95 NELIÖN KOTIIN!

TUTUSTU VIRTUAALISESTI 105 NELIÖN KOTIIN!

Asunto Oy Helsingin Furuborgin Graniitti

Varaa uusi kotisi!

Suodata
4h
5h
Huoneisto Tyyppi m2 Myyntihinta Velaton hinta
vuokratontilla
Tontin
lunastushinta
Varaustilanne
{{ result.id }} {{ result.type }} {{ result.squares }} {{ result.price }}€ {{ result.unencumbered_price }}€ {{ result.lunastus }}€
{{ result.status }}
Liity jonotuslistalle Varaa asunto

Sisustussuunnittelija apunasi!

Hypistely, fiilistely ja unelmointi ovat tärkeä osa uuden kodin hankkimista. Sisustusstudio on Sikla-kodin hankkijoille siihen mitä mainioin paikka!

Sisustusstudiollamme pääset tutustumaan ihaniin pintamateriaaleihin. Valittavanasi on runsaasti erilaisia materiaalivaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tyyliin. Materiaalivaihtoehtoja päivitetään toimittajilla tarjolla olevien mallistojen mukaan säännöllisesti. Seuraamme jatkuvasti vallalla olevia trendejä ja inspiroivia sisustustyylejä, jotta voisimme palvella Sikla-kotien tulevia asukkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Ei vitsi äiti, tää koti on sikahieno, huudahtaa Arttu. Seisahdamme olohuoneen ovensuuhun, josta avautuu näkymä lasitetun terassin yli pihalle ja kulman taakse keittiöön. Miten tää tila voi olla tämän muotoinen, mä en tajua, ja tuo terassikin jatkuu tuonne kulman taakse! Sairaan hieno, onneksi löysitte Juhan kanssa tän, Arttu jatkaa.

Onhan tämä hieno, oikeasti aika löytö. En ole itsekään törmännyt näin erikoiseen asuntoon tai pohjaratkaisuun koskaan. Koko alakerta tulvii valoa ja kaksiosainen, lasitettu terassi on älyttömän kiva. Ja nyt kun saadaan lapsetkin ekaa kertaa muuton jälkeen tänne, niin tämä alkaa oikeasti olla meidän koti.

Lapset valitsivat omat huoneensa pohjakuvan perusteella – he eivät olleet aikaisemmin käyneet täällä paikan päällä. Kulmikkaan mallinen makkari oli kaikkien lasten mieleen ja siitä meinasi tulla tappelu. Lopulta vedettiin pitkää tikkua siitä, kuka huoneen saa. Jännä nähdä nyt, kun talo on valmis ja kamppeet kannettu paikoilleen, minkä reaktion uudet huoneet lapsissa aiheuttavat. Jokaisen huoneesta on joka tapauksessa käynti parvekkeelle, ja se on aika luksusta lastenkin mielestä!

Monelta Liisi ja Lassi tulee, tuleeks ne bussilla vai heittääkö Laura, kysyn Juhalta. Tällä viikolla meillä on taas talo täynnä lapsia – viime viikon vietimme aikuisten aikaa muuton merkeissä ja saimmekin hyvin tavarat jo paikoilleen. Tästä se alkaa, uusi vaihe elämässä.

"Olisimmehan me pärjänneet pienemmässäkin asunnossa, mutta päätimme unohtaa kesämökin ostamisen ja yhdistää uudessa kodissa sekä kodin että kesämökin. Asumme nyt meren rannassa, joten pääsemme uimaan ja veneilemään ihan koska vaan."
Asunto Oy Helsingin Furuborgin Graniitti

Pohja- ja asemakuvat

"Vien kauppakassit keittiöön ja puran ruuat jääkaappiin. Ostin tänään kesän ensimmäiset mansikat. Lasten välipala-astiat ovat jääneet keittiön tiskipöydälle, mutta päätän siivota ne myöhemmin. Onneksi keittiön sotkut eivät näy olohuoneen puolelle."

Ladattavaa

Ramsinranta on täynnä tarinoita - Lataa esite

Lataamalla esitteen liityn Siklan sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää uusien kohteiden markkinointiin. Voin peruuttaa antamani markkinointiluvan milloin tahansa. Rekisteriseloste.

Yhteydenotto

Ramsinrannan upeat kodit myy:

Pekka Karhumaa
puh. 045 358 8428
pekka.karhumaa@sikla.fi
www.sikla.fi