Kuusi ihanaa syytä, miksi muuttaa Ramsinrantaan

Uusi koti Ramsinrannasta!

1.
Upeat kodit

Ramsinrannan upouudet, kutsuvat kodit ovat näyttäviä, moderneja ja laadukkaita. Jokaisessa kodissa on olohuoneen jatkeena suuri lasitettu terassi ja yläkertaan sijoittuu ei ainoastaan yksi, vaan kaksi tilavaa parveketta! Lisäksi suuret ikkunat tuovat koteihin runsaasti valoa ja avaruutta. Luonto on siis läsnä kotien joka kolkassa.

 

2.
Sijainti

Kun pääsee keskelle Ramsinrannan rauhaa, on vaikea uskoa olevansa vain 15 minuutin metromatkan päässä Helsingin keskustasta ja viiden minuutin automatkan päässä Kehä I:ltä. Pääset siis vain muutamassa minuutissa täysin toisenlaiseen maailmaan. Ramsinranta on uniikki, merellinen ja moderni asuinalue, joka valloittaa ainutlaatuisuudellaan.

3.
Arkkitehtuuri ja design

Ramsinrannan kotien linjakkuus miellyttää yksinkertaisen tyylikkään arkkitehtuurin ystävän silmää. Tumma tiiliverhous yhdistettynä kuultokäsiteltyyn puuhun sulauttaa rakennukset ympäröivään luontoon sen harmoniaa häiritsemättä. Rakennusten arkkitehtuuri sointuu saumattomasti yhteen alueen muiden rakennusten arkkitehtuurin kanssa, joiden tyylisuuntaa määrittelee vahvasti lähistön Design-hotelli Rantapuisto. Yksinkertaista, hieman riisuttuakin kauneutta. Siitä on Ramsinranta tehty.

 

4.
Meri ja luonto

Lokkien kirkuna parvekkeen ovea avatessa. Havunneulasten rapina juoksutossujen alla. Veden viileys kesän ensimmäisellä uintikerralla. Merituulen hyväily kasvoilla takapihalla istuskellessa. Vaahtopäiden suolaisten pärskeiden törmäys rantakivikkoon. Männyn rungon huumaava pihkantuoksu siihen nojatessa.

5.
Sisustussuunnittelija apuna materiaalivalinnoissa

Sikla-kotien ostaja saa valita kotinsa pintamateriaalit laadukkaasta ja monipuolisesta materiaalivalikoimastamme. Apuna kodin sisustuksen suunnittelussa on sisustussuunnittelija. Valittavana on runsaasti erilaisia materiaalivaihtoehtoja jokaiseen makuun ja tyyliin, jotta kodista muotoutuu juuri asukkaidensa näköinen.

 

6.
Luotettava rakentaja

Sikla on valtakunnallinen rakennusalan konserni ja monipuolinen kiinteistökehittäjä. Olemme rakentaneet jo yli vuosikymmenen ajan kerrostaloja, hoivakoteja, pientaloja, rivitaloja, toimitiloja, päiväkoteja ja kouluja ympäri Suomea. Toimintamme on ollut kannattavaa vuosi toisensa jälkeen.

Rakennamme koteja, joiden neliöt on suunniteltu tekemään asukkaidensa arjesta hitusen mukavampaa, stressittömämpää ja helpompaa. Siksi voimme ylpeinä sanoa: Tehty sulle.

siksi ramsinrantaan!

Ramsinrannan kutsuvat kodit myydään nyt!

VARAA KOTI RAMSINRANNASTA

Ramsinranta on täynnä tarinoita - Lataa esite

Lataamalla esitteen liityn Siklan sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää uusien kohteiden markkinointiin. Voin peruuttaa antamani markkinointiluvan milloin tahansa. Rekisteriseloste.

Yhteydenotto

Ramsinrannan upeat kodit myy:

Eemeli Laitinen
puh. 044 706 8983
eemeli.laitinen@sikla.fi
www.sikla.fi