LAADUKKAAT JA MONIPUOLISET MATERIAALIT

SISUSTUSSTUDIOLLA HAAVEET TODEKSI

Mikä on lempiasia kotisi sisustuksessa tällä hetkellä? Onko se kaunis maalisävy seinässä? Ehkä se on kaunis lattia?

Sisustusstudiollamme pääset tutustumaan ihaniin ja monipuolisiin pintamateriaalivaihtoehtoihin, joilla teet kodistasi juuri oman näköisesi. Sisustussuunnittelijamme Virpi esittelee tälle sivulle kootuilla videoilla omia suosikkikollaaseitaan. Käy inspiroitumassa!

Oletko miettinyt, kuinka asiakkaan matka uuden kodin rakennusprosessin aikana etenee? Sisustusstudio esittelyssä -videolla käymme läpi asiakastapaamisen kulkua ja oman kodin tunnelman luomista materiaalivalintojen avulla. Apuna valintoja tehtäessä on Siklan sisustajan opas, johon on koottu kaikki valikoimamme materiaalit yksien kansien väliin.

Tervetuloa mukaan!

Sisustusstudio esittelyssä - tervetuloa mukaan!

Siklan Vantaan toimipisteestä löytyy sisustusstudio, jossa uuden kodin ostajat pääsevät tutustumaan valittavissa oleviin pintamateriaaleihimme. Hypistely, fiilistely ja unelmointi ovat osa uuden kodin hankkimista, ja Sikla-kodin hankkijoille sisustusstudiomme on siihen mitä mainioin paikka!

Videolta pääset kurkistamaan, mitä kaikkea sisustusstudiolla touhutaan!

Vaalea ja harmoninen koti

Virpin ensimmäisenä suosikkikokoelmana ovat materiaalit vaaleaan ja harmoniseen kotiin. Skandinaavisen kodin sisustukseen sopii kauniit vaalean harmaat sävyt ja vaalea puu. Suosikkimateriaalit vaaleaan ja harmoniseen kotiin voisivat olla vaikkapa tällä videolla esitellyn mukaiset. Nämä materiaalit näyttävät ihanilta yhdessä ❤

Selkeä ja moderni koti

Toisena Virpin koostamana suosikkikollaasina löytyy selkeän moderni materiaalikokonaisuus. Marmori on ajaton valinta pintamateriaaliksi esimerkiksi keittiön tasoille, ja se on ehdottomasti myös yksi tämän hetken trendimateriaaleista. Marmoripinta keittiössä toistuu muualla kotona helposti esimerkiksi tarjottimissa ja muissa koriste-esineissä.

Olisiko marmorinen taso sinun juttusi? Videolta löydät valinnat selkeään ja moderniin kotiin, jossa musta ja valkoinen seuraavat toisiaan ❤

Luonnonläheinen ja boheemi koti

Kolmantena Virpin suosikkikollaasina esittelemme materiaalit luonnonläheiseen ja boheemiin kotiin. Kodissa, jossa luonnonläheisyys kuvastaa asujansa tyyliä, voisi löytyä vaikkapa tällä videolla esitellyt pintamateriaalit.

Esittelyssä siis ihanat maanläheisen ja ehkä hieman boheeminkin kodin valinnat ❤

Ramsinranta on täynnä tarinoita - Lataa esite

Lataamalla esitteen liityn Siklan sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää uusien kohteiden markkinointiin. Voin peruuttaa antamani markkinointiluvan milloin tahansa. Rekisteriseloste.

Yhteydenotto

Ramsinrannan upeat kodit myy:

Eemeli Laitinen
puh. 044 706 8983
eemeli.laitinen@sikla.fi
www.sikla.fi