Ramsinranta on täynnä tarinoita!

Ihanaa, hetki yksin. Näen lapset takapihalla. He ovat löytäneet metsästä keppejä rakennusleikkiin. Pasi on salilla. Hän käy siellä yleensä töiden jälkeen. Auto on ilmestynyt pihaan. Säästää hurjasti aikaa, kun treenimahdollisuudet ovat ihan kivenheiton päässä.

Nostan jalat rahin päälle. Kahvi tuoksuu ihanalle. Selaan sisustuslehteä. Olen tyytyväinen kotini vaaleaan ilmeeseen ja valoon, jota meillä korkeiden ikkunoiden ansiosta riittää.

Ovi kolahtaa. Pasi on kotona. Minun lenkkivuoroni. Heitän lenkkarit jalkaan ja suuntaan rantaraitille. Vakioreittini. Nähdään illemmalla, laita sauna päälle!

Meinaan törmätä merentuoksuisiin lakanoihin, jotka roikkuvat takapihalla. Ihana tuoksu.

Neljän tähden illallinen, meriteema ja meitsin kokkausvuoro. Vieraana firman myyntijyrä Jarkko ja vaimonsa Suvi. Se on tupatarkastus. Ne osaa arvostaa luonnon läheisyyttä samalla tavalla kuin me Lindan kanssa. Ytimeen pääsee nopeesti kun on tarve, mut hermot lepää, kun on metsää ympärillä. Treenaaminen on iisii. Kun reissaa niinkin paljon kuin me, on pakko tsiigaa asuinpaikkaa läheltä Stadii.

Ei juma nainen, sä olet upee! Linda on jo somistautunut iltakuosiin. Se diggaa koroista, ja designista. Siks me täällä asutaankin! Oltiin jollain taidebrunssilla tossa lähellä ja kuultiin et tänne on suunnitteilla asuntoja. Tyyliasuntoja! Sillä tiellä ollaan, enkä oo valittanu. Mä oon aina digannu merestä ja haaveillu veneestä. Nyt sekin olis mahdollista!

Me elämme unelmaamme. Olemme aina olleet ulkoilmaihmisiä. Kun elimme ruuhkavuosia ja lapsetkin asuivat kotona, vietimme kaikki kesälomat veneellä. Rakastamme molemmat saaristoa ja tyrskyjen äänet rantakalliolla muistuttavat purjehdusvuosistamme.

Lapset käyvät lastenlasten kanssa luonamme usein. Tänne on helppo tulla. Me emme tarvitse omaa autoa lainkaan. Metro kulkee Helsingin keskustaan vartissa. Eipä meidän tosin tarvitse sinne asti lähteä, koska täällä on paljon hyviä illallispaikkoja kävelymatkan päässä. Rantaraitilla voi tehdä kävelyretkiä meren rannassa ja golfkenttäkin on vieressä.

Ensi kesänä lähdetään koko perhe Saksaan. Vuosaaren satamasta menee reittilaiva Travemündeen.

Täällä on kaikki meille. Perhe, meri ja koti.

RAMSINRANNASSA SYNTYY TARINOITA

JATKUUKO SINUN TARINASI RAMSINRANNASSA?

VARAA KOTI LUMOVALKUSTA

Ramsinranta on täynnä tarinoita - Lataa esite

Lataamalla esitteen liityn Siklan sisäpiiriin ja hyväksyn, että tietojani saa käyttää uusien kohteiden markkinointiin. Voin peruuttaa antamani markkinointiluvan milloin tahansa. Rekisteriseloste.

Yhteydenotto

Ramsinrannan upeat kodit myy:

Eemeli Laitinen
puh. 044 706 8983
eemeli.laitinen@sikla.fi
www.sikla.fi